Gezocht: leden Vaststellingscommissie Transport en Logistiek

Nieuwsbericht

Gezocht: leden Vaststellingscommissie Transport en Logistiek

6 juli 2017

Voor de ontwikkeling van exameninstrumenten werken de ontwikkelaars van ESTEL nauw samen met vertegenwoordigers van de scholen en bedrijfsleven. Alleen door deze samenwerking en door de inzet van iedereen, kunnen we er met elkaar voor zorgen dat instrumenten tijdig worden vastgesteld en beschikbaar worden gesteld. Deze gezamenlijke aanpak bij de ontwikkeling, vaststelling en distributie van examens werkt kwaliteitsverhogend en kostenbesparend.

 

Voor de vaststellingscommissie Transport en Logistiek zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Het gaat om 1 vertegenwoordiger uit onderwijs en 2 vertegenwoordigers uit bedrijfsleven, met specialisatie transport. Wij doen een nadrukkelijke oproep aan scholen die nog niet vertegenwoordigd zijn in ontwikkelgroepen of vaststellingscommissies om te reageren op deze vacature.

 

De vaststellingscommissie stelt de beoordelings- en exameninstrumenten vast voor opname in de examenbank en adviseert het bestuur over de gekozen beoordelingssystematiek als uitgangspunt voor de beoordelingsinstrumenten. Na aanmelding volgt een kort sollicitatiegesprek. Bij gebleken geschiktheid draagt de uitvoeringsorganisatie de persoon ter benoeming voor aan het bestuur. Heb je belangstelling om plaats te nemen in deze commissie? Meld je dan aan via [email protected]. Wil je meedenken over de inhoud van examens en helpen bij de ontwikkeling ervan? Dan is wellicht een plek in één van de ontwikkelgroepen iets voor jou. Neem contact met ons op!