Taalexamens

Taalexamens

1 december 2020

Taalexamens Transport en Logistiek

Voor Chauffeur Wegvervoer en voor Manager Transport en Logistiek zijn er taalexamens beschikbaar. Heeft jouw school interesse in deze taalexamens of in taalexamens voor andere uitstromen binnen Transport en Logistiek? Neem dan contact op met info@stichtingestel.nl

Taalexamens Maritiem

Op 28 oktober is de ontwikkelgroep taalexamens Zeevaart gestart. Het was een constructief overleg. Er zijn goede afspraken gemaakt over het ontwikkelen en opleveren van de taalexamens, die in het derde en vierde kwartaal van 2021 beschikbaar zullen zijn.