Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

RemindoToets

ESTEL biedt enkele examens aan via een digitaal afnamesysteem. Welke examens dat zijn vindt u op het productoverzicht. Met ingang van het schooljaar 2020-2021 worden de theorie-examens aangeboden via het digitale afnamesysteem RemindoToets.

Met RemindoToets verwachten we goed in te kunnen spelen op de verschillende behoeften van scholen. De ontwikkelaar van dit systeem, Paragin, heeft door de jaren heen goed geluisterd naar haar gebruikers. Het effect daarvan is terug te zien in de gebruiksvriendelijkheid en de flexibiliteit van RemindoToets.

RemindoToets biedt daarnaast veel gemak. RemindoToets is zo ingericht dat het voor de school eenvoudig is om het volledige digitale afnameproces zelf te gaan beheren. Hierdoor is een school niet meer afhankelijk van de helpdesk van ESTEL. U heeft dus zelf toegang tot het systeem en alle data staan op één beveiligde plek. Zo kan niets meer ‘verloren’ gaan.

Aan de slag met RemindoToets?

Om met Remindo Toets aan de slag te kunnen gaan is een toetscoördinator per sector nodig. De toetscoördinator regelt vervolgens de verdere toegang van alle gebruikers tot RemindoToets.

De toetscoördinator ontvangt vervolgens alle benodigde informatie met betrekking tot het digitale afnameproces in RemindoToets.

Wilt u meer weten over RemindoToets?

Lees via onderstaande links meer over RemindoToets: