Examens Luchtvaartdienstverlening overgedragen aan Examenwerk

Nieuwsbericht

Examens Luchtvaartdienstverlening overgedragen aan Examenwerk

24 april 2019

De examens voor de kwalificatie Luchtvaartdienstverlening zijn vanaf 1 mei 2019 beschikbaar via de examenbank van Examenwerk. De betrokken scholen kunnen die met behulp van een inlogcode daar downloaden. De gebruikers ontvangen deze inlogcode per
e-mail. Tevens raden wij gebruikers aan zich aan te melden voor de nieuwsbrief van Examenwerk, daar hierin ook relevante informatie omtrent deze examens gedeeld wordt. Aanmelden is mogelijk via de website van Examenwerk.

Tot eind vorig jaar werkten ESTEL en Examenwerk samen aan de ontwikkeling van de examens Luchtvaartdienstverlening. Examenwerk had hierin een begeleidende rol. Nadat de bestuursvoorzitters en de relatiemanagers deze afspraak tegen het licht hebben gehouden, werd besloten dit te veranderen en de examens van Luchtvaartdienstverlening volledig onder te brengen bij Examenwerk. Dit besluit is genomen omdat de samenwerking en werkverdeling tussen beide stichtingen voor de deelnemende scholen geen meerwaarde opleverden en in de communicatie tot onduidelijkheid leidden.

We nemen vanuit ESTEL afscheid van de examens Luchtvaartdienstverlening.
We wensen hen een goede vlucht!

De ontwikkeling van examens voor LVS en AOO, onderdeel van het dossier middenkader Transport en Logistiek, wordt wel door ESTEL opgepakt.