Uiterlijk 13 november ontvangen de scholen een korte vragenlijst naar aanleiding van de deelnemersraad om de adviezen aan het bestuur af te ronden. De vragen gaan over het gebruik van de Examenkluis, de behoefte aan certificering van praktijkopleiders en Entree als aparte deelsector binnen ESTEL.
Evaluatiebijeenkomst 12 maart 2018

Evaluatiebijeenkomst 12 maart 2018

22 februari 2018

Op maandag 12 maart organiseert ESTEL een evaluatiebijeenkomst over de examens voor Wegtransport en Logistiek. Doel van de bijeenkomst is het ophalen van feedback en verbeterpunten over de afgenomen examens. We nodigen docenten, leden van de ontwikkelnetwerken en opleidingsmanagers van harte uit!

Het programma start met een plenair deel waarin wij een presentatie van ESTEL verzorgen en de medewerkers van de uitvoeringsorganisatie zich kort aan je voorstellen. Tijdens het inhoudelijke deel zal per sector worden geëvalueerd hoe de eerste ervaringen zijn met de nieuwe exameninstrumenten.

Wil je je aanmelden voor de evaluatiebijeenkomst vul dan dit aanmeldformulier in. Heb je nog vragen over de evaluatiebijeenkomst dan kun je een mail sturen naar info@stichtingestel.nl. Zodra het definitieve programma bekend is kun je deze vinden op onze website.

De bijeenkomst vindt plaats bij Examenservices in Nieuwegein.